velkommen her


fromsejers fingeraftryk


Velkommen her


Min side indeholder primært billeder, fortællinger, minder, links til mine favoritsider, hjemmelavede salmer, satire, alt om min bog m.v. Siden er ikke statisk, og vil løbende blive tilført nye sider og kommentarer til billeder m.v.


Jeg håber at du vil få rigti....øh, lige et øjeblik....


Sandheden er den, at det har taget mig nogen tid at forklare - hvorfor jeg har lavet denne side - så jeg selv er i stand til at forstå det.


Jeg har været rigtig meget i tvivl om formålet- om jeg fx ville lave den for at prøve at blive kendt, for at imponere elller provokere, inspirere eller glæde, og/eller om det bare er for at samle minder til mig selv netop her, som en scrapbog.


Jeg er landet på, at det altovervejende er for mig egen skyld. Jeg tror at jeg vil blive glad for siden - men det er også lidt sjovt at designe en side fra scratch, og få den til at virke.


Og så er det altså også - er jeg kommet frem til - for at imponere.


Så jeg håber , at du vil blive vildt imponeret, hvis du vælger at kigge dig om herinde! Over sol og lys, månens kratere, insekter, fugle, landskaber og blomster. - Både fra det helt store perspektiv, og langt ned i små absurde detaljer.


Det er helt vildt, det der skaberværk - det er uden mage!


Så har jeg lagt noget ind på siden, som jeg har skrevet - satire og salmer, mindeord og rejserapporter. Og noget om min bog "LOL for voksne".


Jeg er glad for at skrive, og jeg er også god til det- men det er en evne Gud har givet mig - det er ikke fordi jeg er et særlig fantastiskt menneske. Jeg formår faktisk ingenting af egen kraft. Jeg kan ikke engang holde vejret i 3 minutter.


Tænk at kunne så lidt, at man ikke engang kan lade være med at gøre noget, i 3 minutter.


Det er helt i orden hvis du ikke synes jeg er god til at skrive, eller hvis du er uenig i det jeg skriver. Du behøver ikke læse noget - og du skal ikke sluge en kamel for min skyld. Den er vist i øvirgt fredet, eller er det dromedaren?


Du kan risikere at blive inspireret eller provokeret ved at klikke på nogle af mine favoritlinks. Hvis du er et søgende eller troende menneske, er der meget inspiration og glæde at finde her på siden.


Hvis du opfatter dig selv som urokkelig ateist eller evolutionist, så kan du nok hurtigt blive træt af min retorik. Det har jeg ingen naiv formodning om at kunne lave om på.


Jeg synes bare du skal gi' dig selv en fair chance. Ikke fordi jeg skal ha' ret, men fordi jeg holder af dig. En dag ses vi ikke mere - en dag løber endnu et timeglas ud - en dag er det slut.


Og der findes ingen døde ateister. Det synes jeg bare du skal vide.


Tak fordi du tog dig tid at læse dette.


Jeg håber du får noget godt med fra dit besøg på min side.Jens DItlev Fromsejer

jensfromsejer (a) gmail.comFRO

MSE

JER